-
Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Pozvánka na aktuální semináře podzim-zima 2023

Pozvánka na aktuální semináře podzim-zima 2023



Srdečně zvu na seberozvojové a jógové semináře, které jsem pro vás připravila pro nadcházející období. Začne ubývat slunce a světla, a tak budete mít více času na to, zaměřit svůj zrak k sobě dovnitř. Pokud vás témata osloví, napište mi nebo zavolejte, ráda Vám zodpovím případné otázky. Přihlášení neodkládejte, kapacita účastnic a účastníků na mých seminářích je omezena prostorem a ráda pracuji jen v menších skupinkách. Vytvoří se tak důvěrná atmosféra, která je nápomocná pro otevření tématu a práci s ním.

 

Nejprve vás pozvu na prožitkový seminář SETKÁVÁNÍ S EMOCEMI,Plakát EMOCE 2.jpg který jsme připavili společně s Petrou Horákovou z Ateliéru Plzeň. Budeme se setkávat pravidelně v sudé pátky večer a postupně budeme nahlížet na to, jak to máte s emocí HNĚVU, VZTEKU, SMUTKU A RADOSTI. Spojení jógy a arteterapie bude bude jistě nápomocné k uvolnění a rozpuštění potřebných emocí, které v sobě držíte a zatím jste jim třeba nedovolili volný průchod. Tento prožitkový ateliér je uzavřený cyklus čítající celkem 5. setkání a proběhne u Petry v ateliéru, který se nachází na Masarykově náměstí v Plzni. Veškeré vybavení pro tvorbu a občerstvení pro vás budeme mít k dispozici.

Podrobnosti a přihlášky na SETKVÁNÍ S EMOCEMI jsou možné TADY.

 

Dále jsem připravila pokračování oblíbených sobotních seminářů v Centru Bezovka. Zde se budeme setkávát nepravidelně, jak je čas, někdy budeme pouze praktikovat jógu a někdy si budeme i povídat na vybraná témata:

  1. Jak si nastavit zdravé hranice?
  2. Jak poznat manipulátora a co s ním?
  3. Umíte odpočívat?

Jedná se o otevřený cyklus seminářů, které na sebe nenavazují, takže se můžete přihlásit jen na některé termíny a témata, která vás zajímají. Více informací naleznete TADY

sobotní semináře s vlaďkou podzim 2023.png

Těším se na vás.

Vlaďka

166_VladkaProchazkova_2.jpg