-
Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Podzimní jógové semináře v Centru Bezovka v Plzni

Podzimní jógové semináře v Centru Bezovka v Plzni



Srdečně Vás zvu na podzimní jógové semináře do plzeňského Centra Bezovka!

 

24.9. a 5.11. od 9:00 do 11:00

Jóga pro harmonizaci mužské a ženské energie

Na tomto semináři zjistíte, jestli máte více jang (mužské), nebo jin (ženské) energie a jak s touto dispozicí ve svém životě fungujete a jak ji můžete najen pomocí jógy harmonizovat a jak se to projeví ve vašich vztazích - partnerských, pracovních i jinde. Na tomto semináři o sobě zjistítě možná něco více než tušíte. A když si nějakou skutečnost zvědomíte, můžete na ní začít pracovat.

 

1.10. a 13.11. od 9:00 do 11:00

Jóga pro PÁNEVNÍ DNO

Oblíbený seminář, který je vhodný pro ženy s nepravidelnou, nesnadnou menstruací, s inkontinencí, bolestí SI skloubení, k harmonizování těla před a v přechodu, k sebepříjetí s láskou bez podmínek. Společně na něm projdete, jaké máte sedací návyky, proberete péči o pánev (probuzení energie v ní), naučíte se a vyzkoušíte si jednoduché pohyby do uspěchané doby, osvojíte si správné provádění a dýchání u cviků v leže a v sedě, zjistíte, jaké je vhodné posilování a relaxování pánevního dna, co je to muladhára bandha. Získáte informace o soustavě svalů pánevního dna. Projdete teorii ásan a krijí vhodných pro posilování pánevního dna a naučíte se správné techniky dýchání a relaxování. Kontraindikace: těhotenství.

 

9.10. a 19.11. od 9:00 do 11:00

Povídání a jóga na téma EMOCE

Lidé, kteří se dokáží ovládat a nepopustí uzdu svým emocím příliš často, vedou daleko šťastnější život. Naopak ti, kdo jednají příliš emotivně, se nevyhnou komplikacím ve vztazích, nebývají příliš oblíbení v kolektivu a celkově to mají v životě těžší a prožívají větší míru stresu. To, do jaké míry jste schopni ovládat své emoce, je dané geneticky, ale naštěstí také učením. Na tomto semináři se podíváme, jak na to.

 

15.10. a 11.12. od 9:00 do 11:00

Povídání a jóga na téma SEBELÁSKA

Sebeláska dovoluje člověku, aby narovnal záda, byl sebevědomější, více si věřil a díky tomu se přestal krčit v koutku. Sebeláska pomůže také zlepšit sebereflexi, tzn. začít si o sobě uvědomovat chyby, objevit v sobě větší pokoru, empatii a chuť pečovat o sebe i o druhé. Sebeláska je téma pro muže i pro ženy, i když to možná na první pohled někomu tak nepřipadá. Muži jsou v našich končinách vychováváni k tomu, aby byli silní, aby vše zvládali, a k tomu je pro ně důležité, udržet si pozitivní sebeobraz, obraz silného a schopného muže. Takže tam, kde si ženy často snadno přiznají, že na sobě potřebují zapracovat, muži se spíše uzavřou, aby jejich obraz o sobě, který potřebují k naplňování všech svých výzev, nebyl narušený. Ženy jsou zase často v roli pečovatelky, která upřednostňuje potřeby své rodiny před těmi svými. Kde končí sebeláska a začíná sobectví? Jak si dovolit být šťastnější a dovolit si s láskou pečovat stejnou měrou o sebe, tak i o bližní?

 

21. - 23.10. víkendový kurz v PENZIONU PECKA, který shrne všechna předchozí témata

Budeme cvičit jógu, meditovat a povídat si v překrásném prostředí pokrkonošské přírody. Podrobnosti o tomto víkendu najdete když kliknete sem.

 

Zaujali vás témata těchto podzimních seminářů? Skvělé, tak si zapište jejich termíny do svého kalendáře a rezervujte si své místo co nejdříve odesláním zprávy níže z poptávkového formuláře nebo mi rovnou napište e-mail na vladka@vladkyoga.com nebo na mobil 733 166 108.

Místo setkání je Centrum Bezovka, V Bezovce 4, Plzeň - Bory.

Začínáme vždy v 9:00 hodin a cena jednoho semináře je 400 Kč.

Těším se na VÁS!